Even voorstellen

Hallo!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Jessica, ik ben geboren in 1983 en stapelgek op dieren. Ik woon samen met mijn man Arjan, onze 4 honden, 4 paarden en een schildpad.

Ik ben opgegroeid op een boerderij en met vele dieren. Hier hadden we honden, katten, een pony, kippen, schapen, koeien en varkens. Ook bij mijn opa en oma en de buren was ik altijd bij de dieren te vinden. De liefde voor dieren zat er vanaf kleins af aan al in en dat is natuurlijk nooit meer verdwenen. Doordat ik met dieren opgegroeid ben en omdat mijn interesses daar altijd lagen, heb ik veel ervaringen opgedaan met allerlei verschillende dieren, qua verzorging en gedrag.

De reden waarom ik mezelf als dierenverzorgster en individuele hondenuitlaatservice aanbied, is omdat ik vind dat alle dieren een fijn leven verdienen. Voor veel mensen zijn dieren een verrijking van hun leven, echter niet iedereen heeft altijd de mogelijkheid om genoeg tijd aan zijn/haar dier te besteden, door bijvoorbeeld:

  • werk
  • ziekte, ziekenhuis- opname of bezoek
  • dagje uit
  • weekendje weg
  • vakantie

Of u nu goede zorg zoekt tijdens werkdagen, dagje uit of vakantie maakt voor mij niet uit, daarvoor ben ik er graag voor u en uw dier(en). Mijn bedrijf heet dan ook niet voor niets LI(efde) VO(or) DI(eren).