Gastenboek

Top oppas

Rated 5.0 out of 5
21 September 2023

Ik heb voor het eerst van Jessica haar diensten gebruik gemaakt. Wat is mij en mijn 2 poesen Nala en Vive goed bevallen. Ze werden goed verzorgd liefdevol en kregen elke dag wat lekkers.Vive die heel bang is kon ze aaien met haar geduld. Ik kreeg mooie filmpjes en er werd ook gezogen om de je huis aan kant te houden.

Echt voor herhaling vatbaar. Ze is superlief. Namens Nala en Vive tot gauw weer.

Avatar for Sonja
Sonja

Een en al lof!

Rated 5.0 out of 5
13 September 2023

Jessica heeft inmiddels tot 2x toe voor onze katten gezorgd, is écht perfect gegaan. Heel leuk en ontzettend lief is ze met de dieren. Ze krijgen niet alleen hun eten en drinken op tijd, ook voor quality-time en aandacht zitten ze op de eerste rij bij Jessica. Ze zijn ook echt gelijk heel vertrouwd en op hun gemak met haar! Tel daar bij op elke keer een kort verslag van Jessica tijdens je afwezigheid, foto’s en zelfs een videootje en je kan niet van huis zijn met een beter en geruster gevoel. Echt heel fijn, bovendien is de woning nog netter en schoner bij terugkomst dan wanneer je vertrok. Gráág nog weer eens dus!😃

Avatar for Jeroen
Jeroen

Ideale vakantieoppas!

Rated 5.0 out of 5
3 November 2022

Wij verbleven een weekje in een vakantiepark in de buurt en vonden Jessica bereid om twee keer een dag op onze honden te passen. Een heerlijk gevoel, zo konden wij met gerust hart een dagje naar het pretpark met de kinderen! We kregen berichtjes met foto en filmpje erbij terwijl we daar waren, zo konden we zien dat we gerust nog een uurtje konden blijven ;-). Het maken van de afspraken ging heel soepel en vlot en Jessica deed ook echt moeite om goed te begrijpen wie onze honden zijn zodat ze het beste met hen om kon gaan. Ze werd de tweede dag dan ook weer heel enthousiast begroet door ons drietal! Een absolute aanrader dus en voor ons echt een uitkomst. Als we weer eens in de buurt zijn weten we het wel!

Avatar for Marielle
Marielle

Super!

Rated 5.0 out of 5
11 June 2022

Jessica is geweldig!

Ik heb een 1.5 jaar jonge (flinke) oud duitse herder genaamd Riley, hij wordt overal enthousiast van en je moet stevig in je schoenen staan (letterlijk en figuurlijk) om hem soms te kunnen houden wanneer hij enthousiast wordt. Dit is geen probleem voor Jessica, ook met gezondheidsproblemen houdt ze rekening mee!Riley is onlangs geopereerd aan zijn poot en heeft best een gebruiksaanwijzing, Jessica gaat daar prima mee om en zorgt ervoor dat ze van te voren alles duidelijk heeft. Alles om zo goed mogelijk voor andermans dier te kunnen zorgen! Riley mag nog niet zo lang lopen dus jessica heeft de rest van de tijd lekker met riley geknuffeld waar ik dan hele leuke foto’s van doorgestuurd krijg. En riley heeft er een nieuwe vriendin bij!

Avatar for Erica poelstra
Erica poelstra

Oppas voor onze Lola, Zophie en Lilly🧡geweldig

Rated 5.0 out of 5
19 May 2022

18 mei 2022

Ik vind het heerlijk om even een weekje op vac te gaan naar een lekker warm land ✈️….maar oh wat zit ik altijd met mijn honden in de maag om ze naar een pension te brengen vind ik geen optie. Deze x ging ik met mijn dochter, manlief ging gewoon werken en via Google kwam ik bij Jessica terecht na onze kennismaking had ik er een super goed gevoel bij. Ze zou een uur per dag bij onze honden komen, wandelen, spelen en knuffelen. Heb een grote afgesloten tuin, overkapping dus de 3 honden konden gewoon buiten en als het regende naar binnen. Elke dag kreeg ik leuke foto’s en video’s van het wandelen en knuffelen, tjonge wat was ik happy met haar op mijn vac adres….elke dag de leuke updates, wat deed me dat goed.

Zelfs toen ik weer thuis was stonden ze op het zelfde tijdstip naar de weg te kijken waar blijft Jessica 🧡zo ontzettend lief met onze honden, ik hoef niet verder uit te leggen hoe blij we met haar waren , heel erg bedankt Jessica kom vast nog x bij je terug voor hulpvraag.

Dikke lebber van Leonberger Zophie en Lola en onze Turkse Diva Lilly

Avatar for Manuela Hazelhorst
Manuela Hazelhorst

Geweldig voor de dieren!

Rated 5.0 out of 5
2 April 2022

We hebben Jessica ingehuurd voor vaste dagen. Maar door omstandigheden gebeurd het regelmatig dat we moeten wisselen. Jessica is zo flexibel dat we nog nooit nee hebben gehoord. Ze doet echt haar uiterste best om het voor elkaar te krijgen. En het allerbelangrijkste… de honden zijn gek op haar en we krijgen altijd leuke filmpjes. Binnenkort gaan we op vakantie en dan gaat Jessica ook voor de katten zorgen. Had ik al gezegd hoe blij we met haar zijn (heel blij!)

Avatar for Petra
Petra

Heel erg tevreden!

Rated 5.0 out of 5
12 December 2021

Een poosje geleden zaten wij met de handen in het haar toen onze hond plotseling niet meer naar de opvang kon. Via internet kwamen we bij Jessica en wat zijn we daar blij mee! We hadden voor onszelf en voor onze hond Sam geen betere keus kunnen maken. Jessica is erg betrokken, wil alles wel doen wat nodig is om goed aan te sluiten aan de behoeften van Sam. Ze heeft een groot hart voor dieren en neemt echt de tijd om ze goed te leren kennen. Daarnaast verloopt de communicatie super. Jessica houdt ons op de hoogte hoe het is gegaan als ze is geweest en ze reageert snel op eventuele vragen.

We laten de zorg van Sam met een gerust hart over aan Jessica!

Avatar for Familie Leehuis
Familie Leehuis