Gastenboek

Wat een topper!

Rated 5 out of 5
20 July 2021

Ontzettend blij zijn Guus en Joop met Jessica…en wij ook! 3x in de week staat ze voor ons klaar. Ze is erg flexibel en antwoord snel op berichten.
Ze is gek op dieren!
Joop is een hond uit het buitenland die volwassenen normaliter niet vertrouwd. Jessica heeft veel tijd in de omgang met hem gestoken en dit is te merken! Joop vind het een feest met Jessica.
Dan hebben we ook nog Guus, een puberale grote Duitse Dog. Ook deze heeft ze onder de knie..’s middags een bakje eten en een extra knuffel zijn standaard… hoe fijn! Zelfs de wat lege waterfles van de cavia vervangt ze.
Ik zou niet weten hoe we dit zonder haar hulp moeten regelen. Dikke aanrader dus!

Nikki en Ian

Dol op dieren

Rated 5 out of 5
2 June 2021

Jessica is dol op dieren, en dat merk je. Onze honden hadden direct een klik met haar, en wij ook. Ze houdt je op de hoogte, en doet precies wat onze honden nodig hebben. Echte aanrader!

Christine

Met hart en ziel een hondenvriend

Rated 5 out of 5
1 June 2021

Jessica is een jaar of twee onze vaste homdenuitlaatservice geweest voor 3 keer in de week. Onze Franse Bul was gek op haar en luisterde ook goed naar haar. Ze heeft echt hart voor dieren en het is heel fijn om met haar te werken.

Klaske van Norren

Lief en meedenkend

Rated 5 out of 5
20 March 2021

Via de assistente van de plaatselijke dierenartspraktijk maakte ik kennis met Livodi, vlak voor onze zomervakantie. Alles moest snel geregeld worden en dat kon met Jessica gelukkig. Ik ben heel positief over haar benadering en beveel haar van harte aan. Mocht ik in de toekomst weer oppas nodig hebben voor onze kat, dan zal ik zeker weer contact met haar opnemen.

Berber

Zorgzaam, betrouwbaar en hart op de juiste plaats!

Rated 5 out of 5
3 February 2021

Jessica kan erg goed met verschillende dieren om gaan. Ze heeft ook kennis hoe medicatie toegediend moet worden en heeft een hands on mentaliteit. Ze is rustig wat mijn katten erg op prijs stelden. Ook krijg je regelmatig updates met leuke foto’s en berichtjes zodat je weet dat je dieren het ook naar hun zin hebben en er goed voor ze gezorgd wordt. Helaas is Jessica verhuisd en kan ik geen gebruik meer maken van haar diensten. Maar ik kan haar wel aan iedereen van harte aanbevelen.

Annelies van Steenbergen

Goed in de omgang met zowel mens als dier.

Rated 5 out of 5
10 January 2021

Jessica heeft heel goed voor onze twee poezen gezorgd tijdens onze vakantie. Goed in omgang met zowel mens als dier.

Cindy

Zorgzaam en voelt dieren goed aan.

Rated 5 out of 5
7 December 2020

Vooraf even kennisgemaakt, dat klikte al meteen. Wat fijn is aan Jessica is dat ze zelf dieren heeft en voor jouw dieren net zo zorgzaam is. Ze voelt goed aan wat ze nodig hebben en wat ik heel prettig vind, bij twijfel aarzelt ze niet om even contact op te nemen. Ze is zelfs even extra gaan kijken hoe het met mijn ponies ging toen het zo heel erg heet was. Met een gerust gevoel op vakantie dus!

Marieke