Gastenboek

Vol vertrouwen een paar uurtjes er tussenuit!

Rated 5 out of 5
13 September 2021

De kennismaking met Jessica voelde gelijk al goed en ze kreeg ook de goedkeuring van onze hond Diezel. Twee weken later heeft ze een aantal uurtjes bij ons thuis opgepast en dat ging heel goed! Jessica is professioneel, gezellig en heel lief voor dieren. Ze weet waar ze mee bezig is en niets is teveel! Kortom; een zeer betrouwbare oppas voor je huisdier en voor herhaling vatbaar!

Familie Veenstra

Super oppas!

Rated 5 out of 5
8 September 2021

Bij de eerste kennismaking zagen wij al dat je de dieren snel op hun gemak wist te stellen. Wat een mooie kwaliteit. Je bent ook flexibel met de dagen dat je kon komen oppassen.
Wij vonden het toch wel spannend om onze konijnen en kat Sam voor een langere tijd alleen te laten. Al helemaal toen Sam voor onze vakantie een ontsteking aan zijn oogjes kreeg. Je stelde ons helemaal gerust en vond het geen probleem om hem de nodige oogdruppels te geven.
Wij vonden het heel erg fijn dat je ons met updates op de hoogte hebt gehouden. Hierdoor konden wij zorgeloos genieten van onze vakantie, omdat wij wisten dat er thuis goed voor de beestjes werd gezorgd. Het hok van de konijnen en zelfs de kattenbakken waren schoon toen wij thuis kwamen, heerlijk!
Ook de dieren vonden het fijn, bij thuiskomst leken ze nogal teleurgesteld dat wij er weer waren. We hebben ze beloofd dat we jou weer vragen als we weer een paar dagen weg gaan.

Rosa en Dennis

Vakantieoppas

Rated 5 out of 5
4 August 2021

Wij hebben de oppas als zeer goed ervaren. Super lief en zorgzaam is Jessica voor de dieren (onze katten en konijnen). We kregen iedere keer uitgebreid verslag met foto’s en filmpjes van onze dieren toen we op vakantie waren. Ze heeft ook onze planten en de post gedaan. Echt een topvrouw met een groot hart voor dieren. Zo blij dat we haar hebben gevonden.

Barbara Gaasbeek

Wat een topper!

Rated 5 out of 5
20 July 2021

Ontzettend blij zijn Guus en Joop met Jessica…en wij ook! 3x in de week staat ze voor ons klaar. Ze is erg flexibel en antwoord snel op berichten.
Ze is gek op dieren!
Joop is een hond uit het buitenland die volwassenen normaliter niet vertrouwd. Jessica heeft veel tijd in de omgang met hem gestoken en dit is te merken! Joop vind het een feest met Jessica.
Dan hebben we ook nog Guus, een puberale grote Duitse Dog. Ook deze heeft ze onder de knie..’s middags een bakje eten en een extra knuffel zijn standaard… hoe fijn! Zelfs de wat lege waterfles van de cavia vervangt ze.
Ik zou niet weten hoe we dit zonder haar hulp moeten regelen. Dikke aanrader dus!

Nikki en Ian

Dol op dieren

Rated 5 out of 5
2 June 2021

Jessica is dol op dieren, en dat merk je. Onze honden hadden direct een klik met haar, en wij ook. Ze houdt je op de hoogte, en doet precies wat onze honden nodig hebben. Echte aanrader!

Christine

Met hart en ziel een hondenvriend

Rated 5 out of 5
1 June 2021

Jessica is een jaar of twee onze vaste homdenuitlaatservice geweest voor 3 keer in de week. Onze Franse Bul was gek op haar en luisterde ook goed naar haar. Ze heeft echt hart voor dieren en het is heel fijn om met haar te werken.

Klaske van Norren

Lief en meedenkend

Rated 5 out of 5
20 March 2021

Via de assistente van de plaatselijke dierenartspraktijk maakte ik kennis met Livodi, vlak voor onze zomervakantie. Alles moest snel geregeld worden en dat kon met Jessica gelukkig. Ik ben heel positief over haar benadering en beveel haar van harte aan. Mocht ik in de toekomst weer oppas nodig hebben voor onze kat, dan zal ik zeker weer contact met haar opnemen.

Berber